Pages

Wednesday, 1 August 2012

TERBAIK-Hotel Paip Konkrit (6 Gambar)

               Tubohotel boleh menjadi hotel yang pertama di dunia, bilik yang dibuat paip konkrit yang biasa digunakan untuk paip dan lain-lain. TuboHotel terletak di Mexico adalah sebuah bilik yang dibuat paip konkrit dan termasuk katil yang mempunyai "queen size" yang boleh diduduki oleh dua orang. Kerana ia agak murah (bermula pada AS $ 24) maka tidak mengharapkan apa-apa penghawa dingin, hanya kipas untuk mengeluarkan haba. Bilik mandi pula menggunakan bilik mandi awam.






11 comments:

  1. camtu pn pggil hotel ea? mmg trbaik la..hehe

    ReplyDelete
  2. cantik gak bilik pakai gelung konkrit nih.. tapi kalo apply kat mesia, jgn harap r. cuaca panas gila..haha kena musim panas, hmm, memang bankrap le tokey..huhu

    ReplyDelete
  3. Best ja tgk,bleh cuba 1 bnda yg bru ... xD

    ReplyDelete
  4. kt mesia kena ubahsuai sikit la kot

    ReplyDelete
  5. dulu tido bawah kolong pndg tak pndg je..skrg dh blh jd hotel!hahaha

    ReplyDelete
  6. paip konkrit ni kalau dlm cte doraemon tmpat geng nobita lepak2..boleh pulak buat hotel.kreatif..

    ReplyDelete
  7. transparent kew? bahaya .. hehe
    jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

    ReplyDelete
  8. makaihhh. pintu x boleh transparent lagi? hahah

    ReplyDelete